Liista

Hur mkt "svensson" är du?


[x] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
Jag är 51 % Svensk

Nästan Jul

Hej hej ! Jag ber om ursäkt för att jag bloggat väldigt lite men ja har så mycket i skolan och då hinner man helt enkelt inte. Jag tänker inte lova att jag ska bli bättre på att blogga men ja kan säga att jag kommer att blogga lite då och då, när jag har tid.

I lördags var det exakt en månad kvar till jul (24/11) och passande så var jag i norrtälje för att shoppa och fika med Jessica. Jag inhandlade stolt årets första julklapp, den köpte jag till min pappa, det känns skönt att iallafall ha avklarat en julklapp redan. förutom julklappen förjde en tunika, en kofta, sockor, knästrumper och en jätte mysig peakjacka med mig hem.

Idag har jag bara gått iskolan till 11, fast den sista timmen mellan 10 och elva så kickade jag fotboll i klänning och stövlar. När klockan äntligen blev elva så pallade vi oss till matsalen och efter det gick vi till skolans idrottshall för att plojja lite innan vi skulle börja spelafotbollsturnering. Dagens motståndare skulle ha vart Begtorp och prolympia men prolympias tjejer backade ur så vi fick spela tre matcher mot samma lag. Killarna däremot delade upp sig i två lag så dom fick spela två matcher var mot bergtorp och prolympia plus en mot de andra karbylaget. Matcherna gick dåligt men de var kul ändå. Efter det flyttade jag till min pappa så nu borde jag börja packa upp alla mina saker (suck).
image131
Ha en bra kväll

Fredag hela veckan

Hej hej !
Nu är det äntligen fredag igen! Jag har blivit frisk och spenderat  de senaste tre dagarna i skolan. Känner mig riktigt stolt, jag tog tillfället i akt och pluggade i går eftermiddag, jätte skönt att hinna med allt. Jag har också kommit igång med träningen igen, tränade i torsdags kväll och imorse. skoldagen har gått väldigt snabbt, efter skolan så satt jag med lovisa och fredrik i mediateket och facebookade lite. Nu ska ja springa och kolla lite OC.

Lite bilder från mitt rumm hemma hos pappa.

Vad ska du hitta på ikväll?

God morgon

God Morgon världen!
Jag vaknade av de övriga i familjen vid halv nio och pallade mig ut ut sängen, när jag reste mig upp ur sängen kännde jag hur trött jag var. Jag gick upp lite fort för att kissa och kolla läget, när jag spanade ut genom fönstret så märkte jag att det snöade men ja va för trött för att bry mig så ja gick ock slumrade om igen. jag gick upp vid tio, sen dess har jag legat och läst gossip gir i soffan tillsammans med min katt puma som inte lämnat min mage i en secund under dessa timmar. Efter ett tag kom min pappa och lagade soppa,mums!
 

Ha en bra dag :)

nightnight

hej alla glad! (och oglada)
jag har märkt att man ska vara sjuk lite oftare alla bryr sig om ne och undrar hur man mår hela tiden(vilket inte är helt fel). Jag bänkade mig framför tv med en kopp varmchoklad (den ser du nedan) oc hen stor skål popcorn. Jag såg på The Notebook, en grymt br film jag blir alltid lika rörd varje gång jag ser den.
Nu har jag precis fått låna del 3 och 4 av gossip girl böckerna, I love them!
Jag hade fel om att Anna skulle vara hemma imorgon så det blir bara jag, gossip girl , so arbetet , tvn och min underbara katthund puma :)
Ha en bra kväll !


It's a new week

Haloj!
Det var ett tag sen jag skrev något blogginlägg men det har vart så mycket förra veckan. Idag gick jag till skolan men vid elva så kunde jag inte vara kvar längre, jag har verkligen svinont i halsen och feber. Alla verkar vara lite små sjuka så här på hösten och jag hade hoppats att slippa bli smittad men så blev det inte. Min dag har vart helt okej , jag har suttit flera timmar och jobbat med ett so arbete som är jättetrögt. jag blir troligtvis hemma imorgon också, men jag tror att även Anna (min halvsyrra) också e sjuk så jag får lite sälskap iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn så att ja kanske blir lite frisk iallafall. Eftersom ja inte bloggat så mycket förra veckan så slänger jag in lite bilder ifrån den istället.
Hur har din dag vart?







Ha en bra kväll!

I'm back on right track

Hej allihopa! hur mår ni idag?
Idag har jag gått i skolan, det var bara min tredje skoldag efter lovet men trots det är jag tröttare än någonsin. Sen har vi problem nummer två: det är lika mörkt 15:00 som 19:00 , och det är inget jag tycker sisodära jättemycket om. Idag har vart en helt okej dag, vi hade faktist en jätte slapp innejumpalektion och jag hade skit kul, jag och todd gick catwalk på balansbommen fast det tar imot att säga att han gick snyggare. Onsdagar går alltid relativt fort, det beror nog mest på att vi slutar två istället för tre men de är så att vi har några väldigt sköna lektioner också. Just nu vänar ja på min mamma som ska komma med margarin så att jag kan baka en kladdkaka. Senare ikväll bär det av till täby för att gå på danslektion, jätte kul jag älskar det! sen blir de snabbt hem och försöka göra spanska glosorna, titta på topmodel och försöka komma isäng tidigt (jag lär inte hinna med allt) så att ja inte försover mig som ja gjort de närmaste två dagarna.
hur har din dag vart?
Ha en bra kväll, see ya!

image114
här är en bild från när jag var i thailand i våras, man blir suktad såhär i höst kylan!


 


Sluta drömma nu är det vardag igen

Hej allihop!
Idag har vart första dagen i skolan efter lovet, dagen var inte så farlig som jag hade väntat mig den. Det var verkligen kul att träffa alla känndes verkligen som om ja inte träffat dom på länge. Dagen rullade på och som sista lektion hade jag fotboll och då gjorde jag en mindre smar grej, jag spelade i shorts och det va verkligen svinkallt och jag fryser fortfarande trots att de va ca en timme sen. Idag åker jag hem till min mamma i en vecka så jag kanske inte kommer hinna blogga varje dag, men jag ska försöka! Ha en bra dag! see ya!
image113
kolla vilken söt kopp jag hittat i en tidning  :)


Film

hej! Nu tittar jag på Wimbledon som går på tv3, och jag tycker att den är himmla bra. någon annan som tittar eller har sett den förut?
image112

sov gott allehopa! :)

så meningslöst igentligen, men ändå bryr jag mig

Haloj !  
Jag satt och kollade på Ensam mamma söker som jag förövrigt fastnat för (ja , jag vet lite töntigt men ändå). Jag har sett nästan varje avsnitt och idag var det sista avsnittet när mammorna skulle välja en kille var. jag hade redan utsätt mina favoriter och då händer det, En av mammorna, Susanne valde ingen av killarna! Jag blev så himmla besviken att när ja har suttit här och följt programmet och sen så väljer hon ingen, Jag har börjat funder över om hon bara vart med för att bli kännd, hon har setts i många tidningar och på filmpremiärer den senaste tiden. Och sen kommer vi till dom andra mammorna, veronica valde fel enligt mig. Och sen har vi lenita, hon var den ända som jag tyckte valde rätt. men men de är ju deras liv ...
har ni följt serien? vad tycker du om mammornas val?


(klicka för att förstora bilderna)

see ya!


So sweet that you can taste the happines!

image109
Här är en bild till alla er som e lite deppiga över vädret eller för att det är söndag eller kanske för att de är sista lovdagen? iallafall så är detta vad jag alltid tar när jag behöver piggas upp! så spring ut i köket och gör en kopp varmchoklad med grädde och en chokladboll så garanterar jag att ni snart mår bättre.
P.s Jag till ängnar denna fika till min super söta kusin Sara!

Kramar! <3

Sista lovdagen

Hello!
Jag e ledsen att jag inte bloggade något igår kväll eller i morse men jag har tillbringat all tid som gått efter bion hos Ramströms. Igår såg vi Shrek den tredje och jag tyckte att den var helt okej, lite förutsägelsebar men så e det ju med barnfilmer. Efter bion gick vi till den gyllenemåsen och tog en glass. Efter det spenderade vi lite tid åt att traska omkring i centrumet (trots att det var stängt överallt). Vi tog bussen hem till Brottby vid sju och efter det  gick vi hem till mig och hämtade lite sovgrejer och efter det bar det av hem till Ramströms där vi spenderade de mästa av tiden framför datorn. Vi sov till 12 och gick sedan upp och käkade frukost. Sen kom Madelene på idén att gå ut på åkern (dom har en jätte stor nyklippt åker bakom sitt hus) och spela fotboll och jag och jessica nappade på Idén direkt. När Madelene skulle gå till  boden som dom har på tomten för att hämta en fotboll så slog  hon upp dörren rakt på tån så att det började blöda. Jag och jessica fick börja spela utan henne, sedan när hon äntligen kommer och ska vara med så ramlar hon och gör illa tummen, det var helt enkelt inte hennes dag så hon gav upp och gick in igen. Jag och Jessica fortsatte ett tag och det var faktist riktigt kul, men sen blev det kallt så vi gick in och kort efter det åkte jag hem. Nu sitter jag bara här hemma och väntar på att den där gudvarkulattplugga kännslan ska komma, tror ni att den någonsin kommer komma? Men snart lär jag bli tvungen att börja plugga iallfall, skolan börjar ju imorgon och det vore ju trevligt att ligga lite före för en gångs skull. Hur har eran dag vart? ser ni fram imot skolan imorgon?


Lite bilder från gårdagen.
(klickar för att förstora bilderna)



Ha en mysig Söndag!


Dagens

Halloj! Efter att mitt biobesök sjutits upp någon timme så har jag nu en möjlighet att blogga om dagensoutfit och den chansen vill man ju inte missa eller vad säger ni?

(klicka för att förstora bilderna)

Svarta knästrumpor - MQ
Gråa strumpbyxor - H&M
Svart kjol - Ginatricot
Svart t-shirt med guld tryck - Ginatricot
Grå kofta - Ginatricot

Ha en super mysig lördag!

Morning sunshine

God morgon gott folk! Jag hade tänkt att palla mig upp tidigt ur sängen men så blev det inte för att jag blev så uppspelt när det började snöa så jag somnade inte förens fyra. jag har inte tid att skriva något längre inlägg för jag måste göra iordning mig inför dagens bio men jag lägger iallfall in en film, säga vad man vill om den men jag tycker att han e riktigt äcklig och sliskig, vad tycker ni?





Ha en bra dag ! see ya!

Tredje november- första snödagen 2007

Hej igen! jag vet att jag skrev att ja inte skulle blogga mera men nått underbart hände just, gott folk det snöar ute! jag är inte någom snö-älskare men jag bara älskar att titta ut på gatan mitt i natten när det snöar under gatulycktorna. Nu kommer det bli många mysiga dagar då jag kan titta ut och se snö, jippie!

image101

God natt världen!

Hej hej! nu har jag precis kommit hem från Malin där jag käkat en jättemysig middag, det blev oxfilée med sparris, mums! efter middagen bänkade vi oss framför idol (även om jag inte är något stort fan som följer det varje vecka) och sedan blev det fredag hela veckan i väntan på att få veta vem som skulle åka ut i  idol och som alla som följer idol vet så åkte Sam ut. Efter det traskade jag hemmåt och så snabbstädade jag mitt rum så att jag kunde ta bilder och publicera på mitt rum eftersom jag älskar mitt rum så mycket, men ljuset var inte särkilt bra så bilderna blev dåliga så jag får väll vänta till morgondagen kommer och förhoppningsvis har den med sig solsken också. Imorgon ska jag försöka gå upp hygligt tidigt så att jag hinner blogga lite innan jag åker på bio med syskonen Ramström. Nu ska jag vara lite social med min familj, sov gott. see ya!


Jag passar på och slänger in en bild på dagen outfit också, vad tycker ni om den?
image100

Verry Nice

Hej! Jag har haft en jättemysig förmiddag, jag vaknade vid tolv och satte mig vid datorn och skrev blandannat ett blogginlägg. vid halv två kom jag och min syster Agnes på att vi inte ätit frukost så vi gick till ica och inhandlade sprutgrädde som vi skulle ha till varmchoklad. På vägen hem från ica så passerade vi mina farföräldrars nybygda hus så vi gick hem till dom och gjorde choklad och blev upp passade med mackor. jag blev så inspererad av min farmors inredning (de flesta farmödrarna kanske är gammaldags och lever kvar i sin tid , men inte min hon och farfar bor i ett väldigt mordernt hus och hon har väldigt bra smak när det gäller inredning) så att jag tänkte lägga in lite bilder från deras hus. När jag kom hem såg jag att min katt Puma fortfarande låg nersjunken i min säng på samma ställe som han låg när jag gick hemmifrån så jag tog lite kort på homom (se nedan). Jag är också glad för att imorgon ska jag och Madelene gå och se Shrek den tredje, och vi har inte gjort nått tillsammans på åratal så de ska bli jätte mysigt.

Lite smått och gott hemmifrån Farmor och Farafar:







Puma är också datornörd!





Ha det bra , see ya!

God morgon!

image88¨
God morgon, sovit gott?
Jag hittade den här super fina bilden på Brittany Snow och Zac Efron som båda medverkar i Hairspray.
Och den fick mig att tänka på just filmen harirspray som förövrigt är toppen bra, nyfiken som jag är var jag  tvungen att gå och se den när den hade premiär. Förutom att filmen har ett dussin bra skådespelare så har den faktist en mening och sammtidigt är den väldigt rolig. Tänk va roligt det måste ha vart att spela in filmen,dom måste ha haft jätte roligt  önskar att jag också var med ! Efter filmen så har jag blivit ett stort fan av Brittany Snow hon är så snygg och verkar trots sin karriär ha båda fötterna på jorden. och sen har vi ju snyggingen Zac Efron, vilken tjej gillar inte honom? Alla ni som inte sett filmen, ni MÅSTE göra det, den har blivit min nya favoritfilm. vilken är din favoritfilm?


Here i go for the second time today

Nu när jag kommit igång med bloggande så har jag fått bloggberoende så jag tänkte att de e väll bara att köra på och blogga så jag lägger upp lite bilder som jag hittade när jag sorterade alla bilder :P
 


Here I go again

Hej!
Jag har tillbringat stora delar av de två senaste dygnen med
Rebecca och hon har bloggat väldigt mycket så jag blev inspererad av henne och tänkte börja blogga igen. Hon sorterade också alla sina bilder på datorn och även det inspererade mig så när jag kom hem satte jag mig vid datorn och började sortera mina egna bilder och det blev riktigt bra! under mina två dygn hos Rebecca hann vi också med två filmkvällar och en dag i täbyc,där jag inhandlade en klänning, t-shirt, hjärthalsband,conceler,knästrumpor och svarta strumpbyxor. cornelia och Jossan var också vid min sida dessa dagar.  kvällen har jag tillbringat hos Malin, lika roligt som alltid. När jag kom hem så blev jag väldigt glad för bilderna som jag och jessica tagit när vi var på konfaläger har äntligen kommit in på datorn ( se dom nedan). Nu ska jag försöka att fortsätta blogga efter detta och inte sluta som föregående gånger. see ya!


Några utav sakerna jag köpte på gårdagens shoppingtur i Täbyc
(klicka för att förstora bilderna)


några utav de efterlängtade bilderna på mig och söt jessica :)
(klicka för att förstora bilderna)


RSS 2.0