landet

Nu åker jag till Malins land över helgen, so long suckers :D!

Jag älskar dig bror <3



 <3


back on the right track

Hej! Nu har jag legat på latsidan igen och inte bloggat sen i fredags morse så detta inlägg blir en sammanfattning sen dess.
Fredag:  Vid ett åkte jag och familjen hem till familjen R för att börja fira midsommaren, som vanligt är familjen R lite sena och jag lyckades få en söt bild på osminkade Madelene. Efter ett par timmar hade nästan alla kommit och vi startade med en lunchbuffé. Efter lunchen blev det bad och femkamp, femkampen blev lite halv misslyckad pga alla fulla vuxna som bara ramlade och gjorde illa sig hela tiden(haha). Sen käkade vi middag och busade omkring. En riktigt lyckad midsommarafton!.
 söt Madde i sin söta midsommar klännig
 Jess i sin jättefina midsommarklännig

Lördag: På lördags morgonen sjussade pappa ut mig till Noddsda där malin har sitt land. Jag och  Malin solade och myste hela dagen och på kvällen hamndae vi i sjöstugan(?) med lite trevliga noddsda bor.
 haha tråkig bild från malins land, men en bild iallafall ;)

Söndag: På söndags morgonen var vi lite halv trötta efter gårdagen och till råga på allt så började hunden skälla vid nio så det va bara att gå upp. under förmiddagen solade vi och tog det lungt. Rätt som det var fick Malin lust att paddla kanot så det var bara att hålla i hatten och hänga med. Malin och Cilla paddlade (jag åkte bara med) ut till badberget (eller abborreberget som noddsda människorna kallar det). Jag och cilla badade men Malin höll sig på land. När vi kom tillbaka från paddlingen gick vi på promenad med Olle. Efter ett tag blev malin och olle badsugna och tvingade mig att hänga med, när vi väl kom ner till vattnet var jag den enda som badade på riktigt (jag stänkte ner de andra, så de badade nästan). Tillslut hamnade vi i olles bod (haha) där vi kollade på Without a paddel. På kvällen åkte vi hem från landet och slappade.
 Jag och Malin spegelbild från bryggan

Måndag: Jag och Malin vaknade vid elva, jag var hungrig(som vanligt) så vi bestämmde oss för att baka en pizza. Jag trodde så klart att vi skulle baka hela pizzan själva men Malin var smart nog att köpa ett pizzakit. Jag och Malin gick och handlade och gick hem till F&F för att bjuda farmor på lunch. Det blev en Sparris,Beacon,champinjon och tomat pizza, jättegott! Sen åkte vi till täby och shoppade lite, en blåblommig klänning från gina och ett par slit och släng skor från stadium samt lite smink fick följa med mig hem. På kvällen städade jag hela mitt rum (stolt).
pizzan
pizzan
pizzan
 blommig klänning - gina 149 kr
  slit och släng skor - stadium 99 kr

Tisdag: I morse kollade jag på en chickflick och sen kom Malin hit. På eftermiddagen ska vi förhoppningsvis träffa hampus en stund och sen ikväll ska vi åka och  kolla på a-lagets match i Rö.


En Midsommarnattsdröm

Hej alla midsommarglada människor! När jag gick och la mig i går kväll förväntade jag mig att vakna upp till smattret från ösregn mot fönsterrutan. Men till min förvånging var det sol utanför fönstret och 20 grader varmt (jag vet att de inte är lika vart som de vart, men hallå vi är faktist i sverige). I eftermiddag/kväll ska jag vara hos Familjen R, där ska det bli midsommarmat, femkamp, dans och en liten fågel viskade i mitt öra att det kanske blir ett dopp i familjens pool också, inte pjåkkigt må jag säga! Jag är lite onöjd över min midsommarklänning (förra årets avslutningsklänning). Efter att ja sett både Maddes och Jessicas nya superfina klänningar från Zara så blir jag ännu mer tveksam till "min gammla trasa", aja det löser sig till slut.  Nej nu ska jag åka hem till min mamma och hämta bikinin, det lär komma in bilder från kvällen senare!
puss!

Igår spelade jag "dart-golf" med familjen, puma(katten) blev så avudsjuk att han bestämmde sig för att sabba hela spelet :)

jippie sommar! eller inte

Hjälp! Jag har drabbats av sommar deprision! Jag har inte vart ute ur huset på två dar, inte träffat kompisar, vädret suger  och jag kan inte komma på någonting att göra, HJÄLP MIG!


you are beutiful for me

Fick äntligen min nya mobil igår, i love it !

Torsdagen

Här är några bilder från i Torsdags (bättre sent än aldrig)!

(klicka för att förstora bilderna)

Skolavslutning :)


(klicka för att förstora billderna)

Deppigt

Äntligen har den sista skolveckan för denna termin påbörjats men den är inte som den ska. Sista dagarna innan avslutningen ska man sluta tidigt, springa omnkring och larva sig, tillbringa eftermiddagarna på badberget och ta det lugnt i största allmänhet, men i år är allt anorlunda. Det regnar,blåser och är kallt, usch! Vädret gör mig väldigt deprimerad, jag blir alldeles förtvivlad när jag tänker på att denna vecka kanske är sista gången man ser många av dem som går ut. Jag måste verkligen rycka upp mig lite nu, ingen som har något roligt att berätta?


Dagens


(klicka för att förstora bilderna)

Dagens:
- Skor, h&m
- Leggings, lager 157
- T-shirt/klänning, gina
- Sjal, gina
- Armband, Thomas Sabo

haha

Jag hatar moppekillarna plå baksidan

Time runs by

Hej ! Jag har inte kunnat blogga på ett tag, jag flyttade min blogg till www.publishme.se, (någon annan som gjort det?!)detta tog ett tag. I dag har det vart väldigt slappt, på lektionerna har jag städat mitt skåp, spelat volleyboll, läst och gått igenom saker på tavlan, man märker verkligen att sommarlovet börjar närma sig ! (vi slutar 13/6). Samtidigt som jag längtar ihjäl mig till sommarlovet så har jag ångestkännslor för att detta året har gått så otroligt fort. Nu går niorna ut (det suger) och sen blir vi äldst på hela skolan, hur kan det ens vara möjligt? Det känns som det var i går vi började sexan och gick omkring och var rädda för alla 91:or, vart har tiden tagit vägen? Jag börjar få panik när jag tänker på hur fort allt går!

Jesper och  Jag på skolavslutningen förra året, saker förändras verkligen snabbt!

40 c¤

Haloj! Jag har spenderat helgen hemma hos Daneby´s. I fredags slappade vi, åkte epa och kollade på film.  under lördagen fixade vi sommarens första solbränna (efterlängtad). På kvällen kollade vi på två filmer, offside och jägarna (båda var väldigt bra) och sen blev det ännu en sväng i epan. I dag har jag kollat på tre fotbollsmatcher, känner att jag har fått nog av fotboll för i dag. Och på tal om ingenting, varför är killar så j*vla tröga? (jag dampade lite). Nej nu ska jag gå och käka lite pizza :)!

image366
(lite blek, behöver jobba på brännan!)


(Jag kännde att detta inlägg blev osammanhångande och splittrar men ni får stå ut)

RSS 2.0