Vår kännslor

I dag är en ny dag, så brukar jag tänka om gårdagen vart jobbig och det är precis vad jag tänker i dag. Jag vaknade klockan nio som vanligt, jag kan verkligen inte sova längre, konstigt! När jag vaknade kännde jag direkt att jag inte är riktigt frisk, det måste ha vart sara som gått omkring och hostat hela helgen som smittat mig. Men jag bestämmde mig direkt för att detta inte skulle få stoppa dagens planer. i dag ska jag nämligen till Jennifer, och det var jättelängesen vi gjorde något (bortsätt från helgen då) så jag tänker inte stanna hemma bara för att jag är lite krasslig. Som vanligt dyker den stora frågan upp i mitt huvud, "vad ska jag ha på mig i dag" jag har gått igenom garderoben men kan verkligen inte bestämma mig, men jag hittar väl på något till slut. Nej nu måste jag slita mig, måste börja göra i ordning mig, bloggar mer senare!

image328
Ge mig sommar !

Stressad

Gud va denna dag har gått snabbt, någon annan som märkt det?
Jag spenderade förmiddagen åt datorn och tv, vid ett kom Malin hit, kollade på film, riktigt mysigt ! Nu har väldigt lång tid av dagen gått och jag har inte hunnit hälften av allt. Här är min lista över saker som ska göras:

  • Cykla på motionscykeln.
  • Öva in dansen (jag dansar en gång i veckan för er som inte vet det).
  • Packa upp hela mitt liv.
  • Planera gästlistan till min Konfa.
  • Planera ett träningsprogram som jag ska utföra dagligen.
  • Blogga.
  • Platta håret
  • Planera morgondagen

som ni ser så har jag bara gjort två saker på min lista, inte bra! Så nu är det bäst att sätta fart, jag ska nog börja med att packa upp, annars kommer jag aldrig hitta bland mina kläder.

image326
Så här brukar det se ut när jag packar upp.

Fast car

Idag har jag massor att göra, och ändå kan jag inte förmå mig att börja med något. När jag äntligen kom igång med att börja planera vilka gäster som ska komma på min konfermation (eller hur det stavas), det är inte det lättaste ska jag ta och berätta för er, jag har nu kommit upp i ca 45 personer och vet inte om jag har fått med alla. Jag har  heller ingen aning om vad vi ska äta på motagningen , någon som har ett förslag? Nä nu måste jag försöka slita mig från datorn ett tag för att få någonting gjort.

image325
 Malin & Hennes mamma, jag älskar er <3


Påsk i stora lass

I helgen har jag vart på mitt land i småland, där har jag  spelat monopol och kort, målat ägg, gjort äggtoddy, städat, lyssnat på musik, läst kalle anka, läst sagor för lill kusinen, myst, vart ute och busat, bastat, solat på altanen, klätt ut mig till påsk kärring, letat påskägg, klätt ett påskris och framförallt umgåts med släkten.


Glad påsk!

Haloj!
Jag tänkte börja detta inlägg med att komentera vädret, är det verkligen mars? I dag satt jag och Lovisa ute i solen och mös och plötsligt började det att hagla, knasigt! Jag hade tänkt att lägga in en bild på dagens outfit men som vanligt är min kamera utan batterier. I morgon åker jag till landet i småland med släkten, ska bli himmla kul faktist. Jag har inte vart där sedan midsommar. Kusin Sara kommer såklart vara med och om hon är med så har man aldrig tråkigt.  Hoppas ni får en bra påsk!

image303
Min kära farfar,
sara är fotografen.


Onsdag

Hej !
Just nu sitter jag hemma hos Jessica och såsar. Tidigare idag var vi i täby en sväng för att göra några nödvändiga inköp, ett par svart lågskor från H&M fick följa med mig hem. Egentligen ska Jessica plugga och jag hjälpa till, men hon började städa så nu sitter jag sysslolös. ikväll ska jag dansa för födrsta gången på massor av veckor, jag känner mig lite nervös eftersom jag missat så mycket men det ska nog gå bra ändå.I morgon är sista skoldagen innan lovet börjar, det ska bli så skönt att vara lite ledig( trots att vi just haft sportlov).

I dag hade sexorna i vår skola gympa och hade lämnat alla sina värdesaker i omklädningsrummet, under den en timme långa gympalektionen hann några utomstående snå mobiler,pengar,presentkort,busskort,kläder och väskor. ca 30 mobiler blev snodda och nästan alla blev av med sina busskort. Snacka om att jag aldrig kommer att lämna något i det omklädningsrummet igen!  Någon annan skola som råkat ut för liknande?

Jag måste ännu en gång säga att jag blir oaerhört frestad att göra om i mitt rum nu när jag ser Jessicas, vill åka hem på en gång och göra om!


Back on track

Och hur ska jag börja detta inlägg då? Det är en bra fråga som jag inte vet svaret på. Jag hatar att börja blogga igen efter att man tagit en paus, vad ska man skriva då? Nu har jag ställt två frågor på knappa två rader det känns ju inte sådär jätte bra, men så kan det gå. Jag ska från och med nu försöka blogga lite mer, kanske inte varje dag men så ofta som jag kan.  Jag lovar inget men jag ska verkligen försöka ge bloggningen ett försök igen!

image302
Bilden är på mig och Hedvig, vi var på fotbollscup för någon vecka sen och hade inget bättre för oss.

/F


 


RSS 2.0