I am crying over you

I dag ha  jag vart ute och brummat på Bettan med Malin och käkat glass. p.s ursäkta min kortfattadhet.
image365
JAg gillar Hedvig

Mopeden har nu fått ett namn, bettan blev det

Tjoho!
I dag gick jag en sväng med Jessica och sen gick jag hem och pluggade/Solade. Efter ett tag så tröttnade jag och tog ut moppen på en sväng. Jag och Malin åkte runt på moppen i flera timmar . Senare åkte vi upp till träningen där vi spöade killarna med 2-0. I kväll kommer jag sitta framför tv:n, först Men in trees, sen grey's och sist pussycat dollz. Nu ska jag försöka få i mig nått att äta, har inte käkat middag än. Vad ska ni göra ikväll?
image364
Fanny och Jessica

Till Ien !

Detta inlägg är helt och hållet skrivet till Jennifer, hon var jättesnäll som erbjöd sig att göra en ny header åt mig. När hon gjort Headern skulle hon fixa lite detaljer och så råkar hon ta bort alla mina rubriker, detta leder till att hon får göra om HELA  min kodmall från början, hon satt i flera timmar! Hela bloggen blev sommar fin och fräch, och det på grund av Jennifer, Tack så mycket !

den rätta headern
Min nya Header som Ien gjort, vad tycker ni?


Mopedfeber!

Hej! Denna tisdag har vart som alla andra utav mina tisdagar förutom en liten detalj, JAG HAR ÄNTLIGEN BÖRJAT KÖRA MIN MOPPE! Jag var så glad att jag var tvungen att skriva det med stora bokstäver(xD). Jag, Jung, LInus och malin åkte på Linus och Jungs moppe hem till min mamma för att köra hem den till pappa och vasd händer då? min helt nya moppe vägrar att starta, gissa om jag blev orolig. Men efter en stunds funderade kom LInus (en väldigt smart människa) på att det finns en shok som man kan använda när den stått länge. Vi provade och den gick i gång dirket (tur nog) jag som höll på att få en panikattack kunde lugna ner mig och slappna av. Vi tog en ssväng förbi F&F och pappa och sen upp till gården, och gissa vad? Jag är inte så dålig på att köra som alla tror (okej kanske lite). Nu ska jag ts det lugnt och senda åka med familjen hem till min moster Anna som fyller år, grattis till henne!
image361
Min nya leksak

Söndag

Oj,oj ! Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen! I fredags var jag i Täby c med Malin, Larzza och Hedvig. Det var väldigt trevligt, en bh, en t-shirt, ett nagellack och en klänning (som hette Fanny dress) fick följa med mig hem. I lördags hade vi fotbollsmatch och vi spelade 2-2 mot Iron (jag är inte alls nöjd) och senare på kvällen kom Malin och hennes familj hem till oss och käka middag, väldigt mysigt ! idag har vi solat, tagit det lungt och ägnat oss till vår favorit syssla, att äta ! (nej vi är inte tjocka, vi gillar bara att äta xD) Just nu är jag hemma hos Malin och ska väl därför ta och vara lite social, puss på er!
image360

we are all the winner!

Nu sitter jag i mitt ny städade rum! Nej nu ljög jag, jag önskar at tjag skulle kunna inleda mitt inlägg på det viset. Jag sitter och väntar på att köttsoppan ska bli klar, måste äta innan kvällens match! Vi möter Hagby ik ikväll klockan sju  och samling klockan fem så nu måste jag springa och byta om. Puss
image358
 
I gränna, agge och ida lyckas trycka in ett mål!


 


Why can´t i sleep whenever i think about you?

Haloj! i dag har jag äntligen konfirmerat mig! Jag hade en super trevlig mottagning med massor av vänner och bekanta. Jag fick också hur mycket fina presenter som helst som jag jätte järna skulle ta kort på och visa er men jag har tyvär troligtvis tappat min kamera på tåget på väg hem från göteborg, så inga bilder alltså. Efter konfamottagningen bar det av hemmåt, väl hemma bytte ja gom till myskläder och gick upp till ip för att kolla på fotboll där jag insvept i två filtar satt under ett paraply och mös med Agnes,Jasse,Malin,Larzza och Hedvig. Nu ska jag ta och packa upp alla fina presenter (om jag orkar) och ta det lite lugnt och kanske plugg aom jag orkar. Ha en bra kväll sötisar!

Lite(konstiga)bilder från konfan, Jag och Kusin Marcus

Tråk-Fanny

3 namn jag går under: Fanny, Fanie & Fannsan
3 saker som skrämmer mig: Mörker, läskiga gubbar och skorpinjoner
3 saker jag har på mig: Linne, kofta och strumpor
3 sanningar: Jag är stressad över skolan trots att jag är hemma, jag är en curling matte till min katt & jag gillar brockoli.
3 saker jag verkligen vill ha: Nya solglasögon, klänningar i massor och örhängen

Dagens bild

image355
Kate Hudson

I can't sleep without you baby!

Haloj! I dag har jag vart hem från skolan (igen) och försökt bli frisk, men icke. Jag sov till ca halv elva och gick sedan över till farmor och farfar för att käka lite frukost och slappa. Jag kan stolt säga att jag gjort klart en av tre läxor, nu är det bara två kvar (suck). Efter ett tag märkte jag att mina skor från ellos (som jag valde och beställde som födelsedagspresent från farmor och farfar i måndags) hade kommit så jag och farfar åkte till posten och hämtade dom, gissa om jag blev glad! Efter yttiligare några timmar hos F&F så traskade jag hem till Malin för att plugga inför mårgondagens spanska prov, jag ska nämligen skriva provet imorgon och sen gå hem direkt igen. Efter ett tag fick vi för oss att måla naglarna vilket slutade med att jag hade vänsterhandens naglar och halva högra tummnageln målat i klar rött. Vi gick hem till Hjortarna (mi ngamla dagmammas familj) och helene (som är väldigt bra på att fixa naglar) målade mina i limegrönt och guldglitter med stenar på (jag vet att de låter väldigt fult men det blev faktist ganska häftigt). Efter några timmar sjussade hampus hem oss i Epa traktorn(tur att jag överlevde) och nu sitter jag här och gör ingenting och laddar upp inför morgondagen. Nä, nu vill jag bädda ner mig puss på er!

image353
Mina nya skor från Ellos.se

Sjukling

Har inte haft någon ork att göra något alls idag, är helt slut. Jag har fått världens jobbigaste rethosta, typiskt att få den just nu när jag ska sjunga på konfirmationen på söndag. Jag har spenderat dagen framför tv:n och tre "chick flicks", John Tucker must die, bring it on och step up. Jag har också tagit hem massor med skol böcker i hop om att få lite lust att arbeta så att jag inte hamnar efter men den lusten har inte visat sig än, det får bli imorgon! Nu tänker jag krypa ner i sägen och ligga framför tv:n med en kopp te resten av kvällen, puss!
image352
längtar tillbaka till förra helgen när det var sommrigt och soligt!

Snabbis

Kom just hem från genrepet inför min konfa på söndag, det gick väl ganska bra bortsätt från att jag fått världens hosta så jag int ekan sjunga. Alla killar hade misstagit sig om tiden (typiskt killar) och missade hela repet. jag  hoppas verkligen att de blir bra på söndag inför släkt och vänner. Just nu håller jag på och ta imot massor med bilder från elida lägret i helgen, lägger in dom om en stund. men tills dess, puss på er !


<33333333333333333333333333

Jag vill säga en sak, JAG ÄLSKAR SARA !!!!!!


.

En bild säger mer än 1000 ord
image351


Fjorton snart femton

Dagens humör: Lite trött men glad :D
Dagens borde: Måla naglarna, epilera benen, städa mitt rum och packa inför morgondagens resa till gbg.
Dagens frisyr: lockig hästsvans ;)
Dagens klädsel: leggings,shorts,linne och kofta.
Dagens planer: Njuta av min sista dag som fjortonåring,
Dagens materiella vill ha: Min moppe som kommer nästa vecka :)
Dagens längtan: tills imorgon (då jag fyller 15) ofc!
Dagens beroende: Malsan :)
Dagens tråkigaste: Jag har aldrig tråkigt (en vit lögn)
Dagens personer: Alla människor i skolan
Dagens irritation: En viss skrikande person.
Bara dagens: Sista dgen som fjortis ;)
Dagens låt: I'm yours.

Damp

Jag skrev värsta inlägget men nu orkar jag inte skriva om det, ni får lite bilder från gårdagen istället. Puss!



Dagens Outfit



Svart kjol - gina
svart linne - JC
Gult långt linne - gina
gråa Strumpbyxor - julklapp
Halsband - albrektsguld

Födelsedag (nästan iallafall)

Nu sitter jag här och skriver ett snabbinlägg, jag ska nämligen få gäster snart. Vi ska fira min födelsedag i föskott (för en gångs skull) och släkt och lite vänner kommer. Jag har just städat badrummet och damsugit alla rum , väldigt duktigt av mig tycker jag (a). Malin har vart snäll och hjälpt till att baka en kladdkaka som vi ska bjuda på, tack malin! nä nu ska jag gå och hjälpa till, vem vet jag kanske får några fina presenter som jag kan blogga om senare ?(a) puss på er!





image340
Malin är duktig på att baka

Happy day

Nu sitter jag här igen, att börja blogga igen går ju faktist bra (har vart i gång i ca en och en halv dag). Fast det är måndag så känner jag mig väldigt posetiv, har vart glad hela dagen. Jag har idag flyttat till min kära mor och har för en gångs skull packat upp alla mina fyra(ja du läste rätt, fyra) väskor. Jag har också börjat planera min vecka, det händer massor ! Imorgon ska ett arbete vara klar och två läxor redovisas, jag ska kolla på massa fotbollsmatcher och fira min födelsedag. På onsdag har jag match på kvällen. På torsdags kvällen ska jag packa inför fredag. På fredag fyller jag femton och åker till gbg på kofa läger! som ni hör så är det en lite &quot;bissy&quot; vecka så jag kanske inte bloggar varje dag men ska iallafall försöka, nu ska jag gå och måla naglarna. Puss på er!

Fannys 101 inlägg :)!

Äntligen! min kamera har börjat fungera igen ! Jag blev så glad att jag började fota alldeles vilt, fotade blandannat morgondagens outfit. Nej nu måste jag gå och platta mitt hår, puss på er!

image336
Morgondagens outfit
Klänning - Gina
Leggings - LAger 157
T-shirt - MQ
Skärp - vero moda


Jag lekte lite med mitt osminkade ansikte, krulliga hår, spegel och kamera


Fanny är glad

Jag ÄLSKAR Hedvig, hon är min idol!

Shopping

Kollade runt lite på H&M´s hemsida och hittade dessa saker, ett måste i min sommar garderob!



Shorts 98 kr
Linne 129 kr
Bikini överdel 98 kr
Bikini underdel 98 kr


SommarSommarSommarSommar

Nu är jag tillräckligt  utvilad för att försöka återuppta mitt bloggande. När man läser andras bloggar blir man så sugen på att börja skriva i sin egen igen. Äntligen är sommarvädret här (bara för det finns ingen sol utanför mitt fönster just nu) och det är dags att börja jobba på brännan. Det känns som att jag vart ledig i evigheter (okej fyra dagar då) och som om jag har blivit riktigt utvilad! Sen i onsdags har jag vart på Malins land, väldigt skönt. På landet har jag mest gjort ingenting men lite plugg och cross körning hann jag iallafall med. Just nu sitter jag och drar mig inför allt som måste göras idag och över allt som jag har på schemat under veckan. Idag ska jag: Duscha, Plugga, Städa, Platta håret,Packa upp väskan,Packa ner fotbollssaker och Bädda. Ni kanske undrar varför jag sitter här och degar istället för att göra vad som ska göras? Det gör jag också.



 

image331
Syskon, Thailand 07

RSS 2.0