-

Jag har fått nog, jag vill inte vara med i  leken längre.

JAg suger på att blogga

Hej :)
Inatt har jag sovit hos F&F, vet inte varför, de är kanske vädret som gör mig lite galen xD Helges fotboll sög, jag gillar verkligen inte fotboll längre. Aja, idag ska det pluggas och varas med min pojke :) Om lite mer om en vecka (sjunde maj)är det kabaret, alla måste komma ;) Och jag vill också påpeka att jag fyller år om mindre än två veckor :D

hErman är cooooL :i)

hALOJSAN :)
Is sitting på a solektion, i´m very oseriös as you might see on my skriving, :) I just märkte that i have been valt to spela in the div.1 match this lördag, hur gick det till xD? Man kan ju förvänta sig att ha en plats på bänken men vem vet, maby I will play lite om jag har tur... Trevligt annnnnyway !!!!!!!!!!!!!! I'm going to work a little bit now, by the way, lyssna på Jealous Guy med Gavin Degraw, jag älskar den!!!!!!!!!!

:D

Heeeei :)
Sitter i skolan, jag, Jessica och söt-sarah sitter och garvar åt någonting väldigt rött och något mörk mörk brunt :)


hometown glory

Hei alla glad :)
JUst nu befinner jag mig hos min andra familj, gud vad jag har saknat dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar

The pååååsklov :)

Tjeeena ! Eftersom de verkar som om jag aldrig har tid att blogga längre och har mobilen fylld med bilder så tänkte jag slänga in några från fotbollsdagen (?) i Nykvarn :)


(sista bilden hör inte hit men de är ball så den får stanna :D )

Som  de flesta vet så spenderades mitt lov på Malta, Vilket var rätt nice. Fast de va dåligt väder, antagligen varmare hemma i sverige och dålig shopping så mina mål med resan (bli brun och shoppa) rann ut i sanden. Kan Medela att jag har läst ca 3 böcker på en vecka, så mycket extra tid hade jag ^^ Vi flög från Malta igår kväll klockan nio, landade klockan ett i natt, när jag kom hem så låg det en pojke och sov i min säng, alla vet vem pojken var. Jag tvingade upp honom i sängen, gav honom presenter och en pizza. Detta resulterade i fyra timmars sömn (va tvungna att gå upp tidigt för poken hade match) Sen hände något som aldrig tidigare har hänt, jag stack ut och sprang, klockan nio på en måndagsmorgon, vädigt stolt över mig själv (måste ju komma iform till serie starten på söndag). Ska även spinna ikväll, hoppas att mina ben inte dör :P Nej nu har jag en väska att packa upp och ett rum att säda, suuuuuuuuuuuck!
:)

http://www.youtube.com/watch?v=L9Ckh47pmXQ

=

Herman saknar Fanny otroligt mycket!

Happyface

hEi. JaG äR gLaD. dEt Är TyP vArMt UtE. hErMaN är UnDeRbAr. OcH jAg ÅkEr TiLl MaLtA Om TvÅ dAgAr !


RSS 2.0