Varför jag borde vinna becca och lisas coola tävling:

Jag bör vinna för att jag är er underbara vän som sminkar sig som en mupp, därför behöver jag lite coola saker :D


Vill ha vill ha vill ha !


löööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööördag

HeJ  :) Jag är cool och kär i herman :) puss

puss

Haloo :) ska snart bege mig till the big b för att  ta bussen till skolan, seeee ya!

Schoolsoft

Jaha , det var det  " första dagen på gymnasiet" : jag ägde alla ! haha nei men seriöst, det var helt okej :) Min klass består av 20 killar och 12 tjejer, love it! (sarkasm) känns lite surt eftersom jag vill ha många nya kompisar, men och andra sidan så kryllar resten av skolan av tjejer... jag lärde mig något nytt idag, nämligen att göra ett sådant: \ (back slash), för er som inte vet hur man gör, alt gr och frågetecken, vet inte varför jag berättar det men någon kanske lär sig! Efter skolan va jag tvungen att köpa ett hänglås och en loggbok, vilket caroline också behövde så jag fick sällskap :)

I morgon börjar jag halv tolv, vilket innebär sovmorgon och sovmorgon= naaaajs ! mindre najs är att 25:an diffar (som vanligt :O) vem är det som bestämmer när bussen ska gå egentligen? Jag ska ringa och klaga ;D Har matte diagnos första lektionen och sen företagsekonomi och efter det är det sluuuuut !  I morgon blir det bio in the big town (nortan), beck tror jag att det blir. Och sen sova över hos väldens underbaraste pojkvän :)
 Puss på er ! ( om någon läser, annars puss på mig själv)


skoooooooooooooooooooola?

hejsan :) i går åkte jag och jessica moppe till arninge, de va fint väder och sen helt plötsligt började det regn och hagla (?), inte så kul! btw, det regnade hela vägen hem också, ännu mindre kuligt.... På kvällen kollade jag på när mitt kära lag spelade mot bollstanäs, jag hatar körtelfeber ! Det var piss väder och det blev lika så allt sög :P Sen åkte jag hem med hermis och mamma, vi fick basta för att få någon känsel i fötterna xD

I dag har jag vart med herman och bara tagit det lugnt, snart måste jag tyvärr städa mitt rum och börja kolla kläder till i morgon. Har just insett att jag måste ta bussen vid halv åtta i morgon bitti, inte kul xD men men , är det skolstart så är det  :)
p.s kolla skilnaden på vädret i jessica bilderna :O
p.s 2 jag fick ett fin fint armband av jessica från malta :)

I am cool. jessica also cool , but she is going to the marina läroverket, she is a bitch

Hejsan, Fanny is back!
I dag har fanny vart med jessica :) vi har kollat på bio, vi satt i en "soffa" bland alla hånglare :) Fanny hann okså köpa en bh och ett cooooooolt armband!!!! hihi. När vi kom hem utfodrade jessica mig med fisksoppa ;) haha jag är konstig (skratt pause) . Sen har jag vart cool och jessica äter glass, så alla är nöjda och glada :DDDDD (dubblehakor)


ähhhh, jag är lite oseriös så här på kvällskvisten(ord by jessica) (haha), jag har iaf roligt :)

p.s herman är söt

p.s 2  sara, om du läser detta, skulledu inte ta bort min header :P?

p.s 3 jag fick ett jätte fint armband av jessica fån malta idag :)

(jesfan förra året )

min kära Fanny

Eftersom att Fanny, inte har haft tid att blogga på en stund, som många kanske har lagt märke till. Så bestämde jag Herman Camitz mig för att med hjälpa av mina tankar skriva ett litet inlägg, som förhoppningsvis hjälper Fanny på traven med bloggandet.  

Sommarens höjdpunkt, för mig var det när jag tillsammans med Fanny och hennes familj åkte till gräsö för att campa.
Jag måste säga att det var riktigt mysigt, fast att vi tillbringade hela resan i ett tält och sov på några ofylliga liggunderlag, som knappt gjorde någon skilnad.. Men det gjorde ingen ting för min del, jag hade det väldigt bra och vädret var verkligen på topp, solen sken varje dag! Fast de som gjorde det hela var att jag fick vara med Fanny, jag hade henne nära hela tiden, vilket var mycket skönt. Det var som man brukar säga pricken över i:et.

tack för den stunden Fanny. mvh Herman :)


RSS 2.0