ännu mera bulgarien 09


Sååå bulgarien 2009

I torsdags var jag i täby c med

herman,sara och  agge. Vi käkade på burger king och shoppade. Med hem fick en brun-frans-axelremsväska, svart kavaj, linne och sminkborttagning göra :)

 


jagvetintevaddetärförfelpåmigidag,jagärheltkonstig

Tjena mittbena !
På tal om mittbena så ska jag snart åka och klippa mig tsm med min coola syster, förhoppningsvis kommer jag inte hem med en mittbena. Jag är lite orolig över vad frisören ska säga om min lugg, som de flesta runt omkring mig vet så lät jag min kusin sara klippa den på mig och ni vet ju alla hur det blev^^. Ikväll är det träning och jag vill jätte järna vara med men jag är sjuk. Jag har vart små sjuk sjukt länge (haha) nu, typ sen nyår så jag tänker vara duktig och försöka bli frisk. Jag ska iaf följa med och kolla på träningen, sen ska jag träffa min man. punkt slut.

.

Är sjuk, sitter hemma och arbetar på en teknikrapport ocg det känns som om den ska bli 100 sidor lång. Tur att min man är så himmla gosig och muntrar upp mig :)

wonderful

Jag kan inte hitta ord för hur bra du är Fanny, du är verkligen underbar och jag älskar dig, väldigt mcket. När du ser bilden tänk på stunde när du tog den. Vänliga hälsningar Herman =)


älskling

Du är allt jag vill ha, du är min räddning varje dag.

Till mina underbara tjejor :)

Helgen har spenderats på Åland med mitt nya(?) fotbollslag, väldigt kul förutom att jag saknade min man väldigt väldigt mycket. Anyway, jag kan sammanfatta helgen med några ord: Blod på fingret, fotboll, dusch,chips, sjösjuka,färja,taxfree, utelåsta, petrus lukas pedolski(hette han så?) på min och proffsets matta, rumskompis, saknad, glädje,flumm, besvikenhet, träningverk, tidiga mornar, kryckor, bilder,buff'e, vinnst, kärlek.
Här kommer några av mina favvo bilder från helgen, jag har snott dem av Annika och Jasse, hoppas dom inte slår mig :)

Två sötisar :)

Två coola brudar

Peace niggha

Hallen, Sarii och jag

snömannen :O

Jag vila lite (a)

Proffs, rumskompis :)

Petra "petrus" lukas podolski.jag  tror tammefan att hon är min nya idol.

Jag skotta lite

massa saker

aj , fingret

två annonyma flummister

fingret :(

määä

en krycka, en jacka

bäst

haha

Min rumskompisar sista natten

mys

:)

=)

Det är alla hjärtans dag och jag skulle väldigt gärna vara med Fanny. Men det kan bli lite svårt, eftersom att coolingen är på åland och spelar fotboll. Fast då kom Fanny på den utmärkta idén att vi kan ha en alldeles egen alla hjärtans dag, på ett obestämt datum, vi kan alltså ha dagen precis när vi känner för det, det tycker jag låter underbart. Och jag ser verkligen fram emot att ha en alldeles egen alla hjärtans dag med min älskade Fanny Edström. Jag längtar! =)
 

puss

Hej alla glad underbara perfekta utåtriktade glassiga människor !
(snygg inledning måste jag säga)
som ni kanske märkt så har min kära man vart inne och bloggat lite, det lär fortsätta så i fortsättningen förhoppningsvis :D Jag vet inte om det kommer att bli så mkt mer bloggande denna vecka, vi harnämligen massor att göra i skolan, plus att jag var ju sjuk förra veckan så jag har en del att göra så att säga.  På torsdag drar jag och alla mina glassiga lagvänner till åland med vårt otroligt proffsiga proffs fotbollslag. Rätt drygt att vi är borta på allahjärtansdag men vi överlever nog, man kan ju ha en egen allahjärtans dag, eller va säger ni? Nei, nu måste jag dra mig bort till lektionen, no genomgång iför provet i morgon, jävligt jobbigt men jävligt nödvändigt. JAg måste bara säga att detta är ett jävligt oseriöst skrivet inlägg ^^ Seeee yah bitches!

rock på högsta nivå.

http://www.youtube.com/watch?v=x9EuSZ-OBaw&feature=related

coolt.

Fnny är cool, jag är cool och tillsamman blir vi jätte coola. 
 
Idag har jag och fanny inte gjort så super mycket, fast dagen gick väldigt fort endå och det var dessvärre inte coolt alls, men det var i alla fall mycket trevligt att spendera dagen med en sådan underbar cooling som Fanny.
trots att dagen gick fort han vi med en del saker, som att plugga matte, äta flingor, flumma, kolla på tv, fanny fick sin nya overall och lite annat smått &  gott. Det var helt enkelt en trevlig dag må jag säga och bara så alla vet,
jag älskar dig Fanny Edström. mvh Herman Camitz =)


Så jävla klockren kille


Ara Abrahamian

Mjo

Jag är så kär i dig att jag blir avundsjuk på ditt förflutna. snacka om besatt brud.

RSS 2.0