THE END

Nu är det nästan slut på skolan, helt sjukt ! Den sista veckan har vi inte gjort något alls, bara spelat brännboll, städat och kollat film. I dag hade vi avslutnigslunchen som åttorna anordnat till oss, det blev många rörande tal och lärarna bjöd på dans och sång till oss elever, skit kul! I morgon slutar vi grundskolan, vilket är sjukt, vissa av mina kompisar, te.x. jessica, har jag gått tsm med sen dagis! Jag har gått på karbyskolan i hela 10 år :O Men allt tar ju slut någon gång, hoppas bara att vädret är på topp så att vi får väldens bästa avslutning ! :) på lördag är de div.1 match, tydligen så har hälften av vårt lag (vallentuna delen) något slags hat mot bollstnäs (som vi spelar mot) så vi tänkte se till att vinna stort !!!!!!!!!!!!!!!!!! Här kommer lite bilder från veckan som gått, alla har jag snott av becca (a)
idag är det tors dag :)

HEj :)
Sitter just nu på mattelektionen och leker med en dator, så himmla slappt i skolan nu  för tiden! Känns alldeles onödigt att vara här, jag ställde frågan varför vi va här till min matte lärare och fick ett ganska bra svar : "strunt samma du får iaf chansen att umgås med dina vänner som du inte kommer att träffa särskilt ofta" han har en poäng. Fast de gäller inte mig, jag får sällskap att tre tjejer fån min klass nästa år... Efter detta har jag fotboll, får se hur de går i pissvädret...

I kväll ska jag vara med MAnnen, sen träning och sen sova hos honom, lite skönt att jag vaknade i morse och insåg att jag är ledig i morgon! I morgon så tar anna och julia studenten så de blir till att vara med på både utspring och mottagning. I helgen lär jag vara en del med herman, hoppas jag :)

Jag planerade också midsommar, jag och herman ska åka med övriga släkten ned till småland, vi ska dock tälta på gräsmattan men de blir nog as mysigt :)

Alltid blir de lite halv skumt....

Någon annan än jag som tycker att jag är lite lik karin? (gull)

TODD SUGER

Heisan :) Matchen igår gick helt okej, inget särskilt men vi vann med 4-2 iaf och det är ju bra :) Efter matchen åkte jag hem med mannen min som sov hos mig inatt, vaknade helt trött. I dag ska jag bara ta det lugnt har träning vid åtta, rätt otaggad måste jag säga....

P.S JAG VILL HA ben and jerrys cookie dough NU!!!!!!!!!!!!!!! OCH TODD ÄR BÄST!

jessica.

Hejsan. Fanny sitter i mediateket och datanöööördar sig, efter skolan ska hon göra något väldigt sällsynt, hon ska vara med Herman :) Hon ska också försöka skriva lite på en slöjdgrej. Ikväll är de match, div1/elit, vallentuna vs. aspudden, bällstaberg 19.30. Be there!

bECCA och fANNY on the baaaaaal! 

RSS 2.0