Oh lord, help me!

Hej hej!
Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen, skämms på mig! Den här veckan har vart väldigt stressigt med massor med prov och saker som ska lämnas in men nu är det värsta över, bara en engelska redovisning kvar imorgon. Idag har jag gått "länge" (eller till 3 men de är länge för mig) och är ganska trött, men ingen vila här inte jag har pluggat i två timmar nu och är äntligen klar. Igår kväll var det första danslektionen för terminen för mig, missade första pga romme ocjh igår märkte jag att jag har missat massor, men nu har jag iallfall markerat stegen nu är det bara farten som saknas men de kommer. Första lektionen imorgon är fotboll vilket är riktigt trevligt därefter spanska, inte alls trevligt! Ikväll är det fotbollsträning som gäller, jag är nästan taggad :P
Vad ska ni göra ikväll?

image292
En klassresa för väldigt länge sedan!

My second try

Hej hej!
Jag ber om ursäkt om den dåliga uppdateringen och för det förra inlägget, jag var lite nere. I dag är det so mni förhoppningsvis vet måndag, skoldagen gick helt okej och avslutades med ett fotbollspass. Vår fotbollsttränare Savvas har en prao från prolympia just nu, han heter Erik och är jätte söt, alltid kul att ha något att kolla på (a). Nu ska jag bara slappa ett tag men efter det måste jag pack ihop allt jag äger (nästan) och förflytta mig hem till mamma där jag ska bo. jag väntar också fortfarande på min H&m beställning, alla andra har redan fått den.
Nej nu måste jag slappa lite till, är väldigt seg.
Ha det bra!
image290

Finns det någon som vet denna skådespelerskas namn?


Låt mej ge upp, snälla!

Livet suger, jag återkommer när det blir bättre (vilket förhoppningsvis är snart)
image289
Thailand 07 - ta mig tillbaka!

I love Jessica!

Haloj!
Jag har massor att berätta och många bilder att lägga in, men just nu är jag hos Jessica så jag bloggar om det när jag kommer hem. Ni får en lista så länge!
Ha en toppen dag!

Dagens humör: På topp!
Dagens borde: fixa naglarna, städa och blogga.
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat.
Dagens klädsel: Just nu, vit sov t-shirt och svarta leggings. (har vaknat nyss)
Dagens planer: Städa och eventuellt kolla på fotbollsmatch.
Dagens materiella vill ha: Min H&M beställning som har kommit , men mamma är utomlands och har ej hämtat den än.
Dagens längtan: Ingen faktist, känns bra.
Dagens beroende: Jessicas rum, i love it!
Dagens tråkigaste: Inget än.
Dagens personer: Jessica
Dagens irritation: Ont i nacken.
Bara dagens: Vakna upp hos Jessica!
Dagens låt: your winter - Sister hazzel

Jag inspirerar Rebecca!

Haloj!
Dagen har vart lång och tröttsam. Imorse känndes det som att springa in i en betongvägg när jag gick upp ur sängen. jag var så trött att jag inte ens sminkade i morse (väldigt skönt faktist). Jag gick sedan för att gå till skolan, den var väldigt seg idag och jag såg väldigt mycket fram mot skoldagens slut när jag komme rpå at tjag måste göra ett omprov efter skolan så de va bara att stanna en extra halvtimme, segt! Nu har jag bara slappat och tagit det lungt, ska lägga mig och plugga lite engelska och spanska snart. Ikväll är det fotbollsträning som gäller, jippie! Nej nu är jag jätte hungrig, måste käka något. Jag bloggar nog inte mer i kväll, har så mkt att göra.
Vad ska du göra ikväll?



Dagens:
- Svart linne - Gina
- Mörka jeans - H&M
- Brun kofta - H&M
- Halsband . guldfynd

Romme

Hej hej!
Ledsen att jag inte bloggade igår men på väg hem från romme blev en kompis sjuk och va tvungen att åka till sjukhuset satt jag blev lite chockad. Romme var iallfall kul, dom hade vissa backar avstängda men det funkade ändå. De nya backarna var öppna så vi höll till där den största delen av tiden. Och som på alla andra Romme resor så kan man ju inte låta bli att fotografera lite,  men tyvär så lämnade jag kameran i bussen och fick inga bilder från backen. Jag fick också bara bilder på ungefär tre personer men ändå.




Bilder:
1. Så här ser jag ut klockan fem på morgonen.
2. Jessica och jag.
3. Jesper, Jessica 6 jag - inget romme utan en "fjortis" pose.
4. Jes och Fan
5. Jessica, älskling!
6. jess, jesp, fan.
7. Sötjessica och jesper.
8. haha ploj.
9. Ingen aning, jag gillar att ta knepiga bilder.
10. Jessica och Fanny
11. Jesfan
12. coolaste tröjan i hela romme!

Toarulle och Epatraktorer, det är grejer det!

Haloj!
Nu har jäg äntligen klarat av eftermiddagen! Efter tennisen skyndade jag mig hem och slängde mig i duschen och packade ner allt som jag behöver på morgondagens Romme-resa. Jag fixade snowborden och gav mig iväg för att möta Malin och sen gå hem till henne och käka donken. Föresten jag vet fan inte hur man bär en snowboard (öven om den har fodral och bärremmar) när vi äntligen kommit fram så inser jag att jag glömmt mobilen och måste gå hem igen, Malin som var mitt upp i ett mystiskt telefonsamtal var inte till myvket hjälp så jag fick springa sista biten själv. Sen bar det av tillbaka till Malin. Nu sitter jag och ger Malin order om vad som ska packas och vad som inte ska packas. Snart blir det förhoppningsvis lite plugg gjort (men ja ska nog inte hoppas för mycket, jag vet hur vi blir när vi är på flumhumör). Nu måste jag springa och skriva en massa kom ihåg lappar till morgondagen, jag har en kännsla av att mitt minne kommer svika mig om jag ska gå upp vid fem imorgon bitti så de e lika bra att vara på den säkra sidan!
Vad ska ni göra imorgon?

image271

Freddy Åsblom


Why can't that be me?

Hej alla bloggläsare!
Dagen har gått i hyperfart. Jag började med en spanska lektion (fast jag charamade lläraren och fick jobba so istället) efter det hade vi redovisning av det stora so projektet, de gick sådär.  Efter det satt vi och lyssnade på en energidebatt, as tråkigt! jag fick tillbaka ett matte prov som vi gjorde förra veckan, och jag som hatar matte trodde att ja skulle få ig och sen fick jag vg minus och blav as glad. Jag ska snart gå upp och spela tennis, är inte så där jätte taggad men men. I morgon är det den årliga skidresan till romme med skolan som gäller, de ska bli väldigt nice och förhoppningsvis kommer det lite bilder i morgon. I kväll sover jag förhoppningsvis hos malin, jag kommer inte att orka gå upp annars (måste gå upp 05.00).
Vad ska ni göra idag/ ikväll?




Linus skulle göra flätor på mig, han är faktist duktigare än mig på det.



På Energidebatten, Sarahs halsband , Sofie (det snöade i dag).

Dagens
image270

Running cirkels in my head

Dagens humör: Väldigt bra, särskilt nu på kvällen.
Dagens borde: Inget faktist, känns väldigt bra!
Dagens frisyr: Tidigare uppsatt, nu plattat och utsläppt.
Dagens klädsel: mörka jeans, svart stickat tröja med polotröja, gråa knästrumpor.
Dagens planer: Läsa sprängaren.
Dagens materiella vill ha: det var en plattong men nu har mamma precis köpt den till mig så inget :P
Dagens längtan: Josefine Bauer <3
Dagens beroende: läpp grej, Fruta de la pasión.
Dagens tråkigaste: vädret men nu började det snöa så de e inte mkt kvar att klaga på.
Dagens personer: Jessica, Malin, Sarah.
Dagens irritation: En viss människa
Bara dagens: Ny plattong!
Dagens låt: Ken Ring - änglar
Dagens Prestation: överlevt måndagen.

image262
Ken Ring, I like!

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Hallo!
Nu sitter jag här igen och är för en gångs skull på toppen humör! Jag har tillbringat den större delen hos min farmor och farfar, vi kollade på någon as gammal film som hette "Bullit" det är tydligen den första action rullen eller något. Min farfar var iallfall nöjd över filmvalet han såg ut som ett barn i en godisaffär när han fick se gammla bilar av märken som Mustang och Pontiak. Jag traskade hem vid åtta och sen snackade jag en stund med Catrin och efter det började jag packa upp alla saker, jätte jobbigt i början men när det är klart så blir man så lättad. Jag är väldigt glad nu för jag fick äntligen en ny plattong idag, den är av märket gama. På onsdag bär det av till romme med skolan, det ska bli ganska roligt men jag måste faktist erkänna att roligast av allt är själva bussresan. Nej nu ska jag prova min nya plattong!
Vad har du för dig i kväll?


Jessica och jag hade lite "kul"


Bara Jag

Sweet child of mine

Hej!
Ja, jag vet att ja inte bloggat på länge men nu kommer det bli ändring på, jag kommer nämligen till pappa idag och då hinner jag me dbloggen bättre. Just nu sitter jag i skolans mediatek och jobbar på ett engelska projekt (suck) som ska vara klart nästa vecka och läraren förvntar sig att vi gör hela projektet hemma på vår fritid (hallå, varför går vi i skolan om vi ändå måste jobba hemma?!). Snart är det lunch och sen NO, efter det kommer dagens sista och roligaste lektion: Fotboll! Jag bloggar mera senare! 

image256

Christina Aguilera
 


"you gonna miss me when i´m gone"

Hej!
Jag hade tänkte lägga in några bilder på min outfit´s från veckan, men eftersom min dator dapar så får ni nöja er med en lista. Vad gör ni?

Dagens humör:
Ganska piggt
Dagens borde: Plugga massor
Dagens frisyr: Uppsatt i knut
Dagens klädsel: Grå jeans och svart tröja
Dagens planer: Pluggpluggpluggplugg
Dagens materiella vill ha: Jag vill att mina h&m saker ska komma
Dagens längtan: Jessica, jag vill att de ska bli som vanligt
Dagens beroende: plugga
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag
Dagens personer: Lovisa
Dagens irritation: Tröttheten i mitt huvud
Bara dagens: SO mellan 10.10 och 15.00
Dagens låt: When i'm gone - simpel plan
Dagens Prestation: Klar med So arbetet, jippie!


"Ibland är man för hög för att hitta den man älskar, då får man älska den man hittar"

Hej!
Ännu en gång ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen men jag har haft så mycket för mig att jag inte hunnit, förhoppnigsvis blir det lite bättre till helgen. Idag är hälften av alla i min årskus på studiebesök i Hallstadvik, de är på samma ställe som vi var förra torsdagen. Just nu sitter jag och Lovisa och jobbar So, vi ska ha so från 10.10 till 15.00 (med undantag från lunchen) vilket är jättebra för min del för då kanske jag äntligen kan avsluta mitt stora So projekt. Ikväll ska jag bara  ta det lugnt och göra läxor (suck), men om jag har tur kanske det blir lite tid över till annat.
Hur är din dag?

image255

Grisigt

Haloj!
Just nu sitter jag på dagens andra lektion, so. Jag håller på  med ett stort projekt arbete om växthuseffekten/Global uppvärmning, och de e så skönt för att jag är äntligen klar med kladden till hela arbetet! Efter detta har jag 50 minuters rast (jippie!) fast den lär gå åt till att plugga till matte provet som kommer i eftermiddag, önska mig lycka till för jag lär behöva det. Idag fyller min mamma år,  grattis till henne!
Vad ska ni  göra i dag?

image254
(hittade denna bild på min skolinloggning, ingen aning vad jag har avvänt den till men ändå :P)

Rain will wash away your sins

Hellu!
Gårdagens kickboxning var grymt jobbig, men man måste ju lidapin för att bli fin. Jag stannade kvar ett tag efter kickboxningen så jag va väl hemma vid 22.00, sen skulle man käka och duscha och såklart läsa lite Gossipgirl så det blev väldigt sent innan ljuset släcktes. I morse var det grymt jobbigt att gå upp, höll på att svimma av trötthet. Jag pallade mig iallafall upp och klädde på mig och packade inför dagen, orkade inte ens sminka mig så det blev en smink fri dag, vilket kan vara ganska skönt. Dagen har vart fullproppad av lektioner och nästan inga raster (suck). Sista lektionen var fotboll, vi körde ett fyspass och sedan lite lek och till slut spel. Vi stannade ett tag efter träningen och lattjade lite, riktigt kul faktist! Som ni "stammisar" kanske märkt så flyttar jag mellan min mamma och pappa på måndagar, vilket är riktigt jobbigt. Ni kanske också har märkt att jag inteär en lika aktiv bloggare när jag är hos min mamma, detta beror på tids brist. Jag ska försöka bättra mig den här veckan, men om jag inte bloggar så mkt så vet ni iallfall varför. Nu är det bara till att packa igen. 
Hur har din dag vart?

image253
Kate Walsh


Tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Lista

Dagens humör: Normalt, fast väldigt väldigt trött.
Dagens borde: städa och plocka iordning i mitt rum.
Dagens frisyr: utsläppt.
Dagens klädsel: kolla in dagens outfit.
Dagens planer: gudstjänst och kickboxning.
Dagens materiella vill ha:  Ring från fredflare
Dagens längtan: träningen, måste komma igång efter julen!
Dagens beroende: Bloggen
Dagens tråkigaste: Jag kommer lägga mig så sent att imorgon kome rja vara dödstrött.
Dagens personer: Katten Puma.
Dagens irritation: Besviken på en kompis, orkar inte med henne längre.
Dagens låt: Ken Ring - Kelian.

The last day of this week

Hej alla trogna läsare!
Efter kyrko gåendet (eller vad man säger) så traskade jag hem till mina farföräldrar och käkade lite lunch och var social. När jag kom hem slappade jag lite, efter ett tag kom Catrin (min pappas sambo) hem med filmen Ciao Bella så vi tittade på den. Filmen var toppen, bara älskar Chanelle Lindell som har en av huvudrollerna. Nu ska jag nog gå och kolla på en till film (jag är film galen), måste passa på att slappa nu innan kickboxningen.
Vad ska ni gör i kväll?

image252

Min katt puma satt ute i kylan och myste, jag kännde mig tvungen att ta en bild på honom


it´s just another morning

Hej kära läsare!
Jag har lite brådis, ska bli hämtad snart. Vi ska åka på gudtjänst med konfermationen. Efter det ska jag förhoppnigsvis sova lite, har iinte sovit mycket inatt. Ikväll är det kickboxning, och om ja ska vara ärlig så är jag inte sådär jätte taggad men det kommer väll. Vad ska ni göra idag?

image251

Dagens


Ha en toppen dag!


Panik at the disco!

Haloj!
Nu är jag hemma igen efter födelsedagsfirandet. Det var väldigt mysigt men lite segt så jag och mina systrar Julia och Agnes gick hem för att slappa lite, det blev lite sent inatt och sen gick jag upp tidigt så jag är trött . I morgonbitti måste jag gå upp vid ca 10.00 pågrundav att jag måste gå i kyrkan på gudstjänst (ett krav när man komfimerar sig). Nu ska jag kolla på Coyote Ugly som jag inte sett på evigheter, ska bli kul!

Har ni sett den? vad tycker ni om den?


Kvällens Outfit


  • Blommig tunika - Cubus
  • Mörka jeans - H&M
  • Svart linne - H&M
  • Halsband, armband & örhängen - Albrektsguld

De här är mitt sminkbord, kanske borde städa lite? eller vad tycker ni?

image250

Ha en toppen kväll!


Ingen gör det bättre

Hej Hej!
Sitter just nu och lyssnar på Ken King´s låt Kelian, älskar den! för en kvart sen var huset näst intill döds tyst, men sen kom hela familjen hem och jag vaknade till och kom på att jag måste börja göra iordning mig snart. Vi ska bort på "födelsedagsfika" hos några kompisar till familjen. Nu sitter jag och drar mig för att klä på mig och sminka mig, har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Nu måste jag gå och riva igenom alla kläder i hopp om att hitta något till kvällen. Jag slänger troligtvis in en bild på outfitten senare.

Vad ska ni göra ikväll?


image246

Eva Mendes


Baby lycka

Hallo!
Äntligen har Nicole Richie och hennes pojkvän Joel Madden fått sin dotter. Det var på tiden tycker jag, det känns som om hon har vart gravid i en evighet nu!  Flickan  föddes i fredagsnatt och har fått namnet Harlow Winter Kate Madden.


image245

Joel Madden och Nicole Richie är så söta när dom matchar varandra, eller vad tycker ni?


Här får ni en bild på mig

image243
Foto: Sara

Ja sara, fossil fuel!

Tjoho!


I morse var jag dödligt trött, men jag pallade mig upp ändå. Min första lektion var fotboll, när vi höll på och byta om inför träningspasset la jag mig ner på en bänk för att vila lite, det slutade med att jag somnade. När jag vaknade till hade alla redan gått in och börjat värma upp, väldigt pinsamt! Efter skolan gick jag hem en snabbis för att lämna/hämta grejer. Sen vare upp till gården och efter det hoppade jag på buss 665 till vallentuna för att möta min kusin Sara. Vi fick sjuss av min faster Anna till Täby C. I Täby hittade sara en kjol och en tröja,  jättefina! Jag hittade också några sker  (se nedan). Nu kan jag äntligen lägga in bilder som inte är tagna med min mobilkamera, men lyckan kommer bara attvara så länge som jag uppehåller mig hos Sara, tyvärr! Jag slänger in en dagens outfit också. Vad har ni haft för er idag?

Dagens Outfit




(klicka för att förstora bilderna) foto: Sara

  • Svart linne - JC
  • Mörka jeans - H&M
  • Blå vit randig skjorta - Mammas gamla, vet inte vart den är köpt
  • Svart skärp -  veromoda
  • Silvrigt hjärthalsband - Albrektsguld

Shopping



(klicka för att förstora bilderna)foto: Sara

  • Svart oversize tröja - Gina tricot 199 kr
  • Gråa jeans - H&M 398 kr
  • Grå/svart klänning - Gina Tricot - 99,50 kr (rea)

Ha en toppen kväll!



Dagens bild

image231

Mary-Kate Olsen

Jag kommer lukta papper i flera dagar, och de luktar inte gott!

Tjena!
Idag hade jag en lektion på morgonen mellan 8.00 och 8.50, efter det åkte jag med skolan till Holmens paper (obs, jag stavar inte papper fel, dom  stavar de så i namnet) som är ett stort pappersverk i Hallstavik. Vi fick gå en guidad rundtur inne i fabriken, väldigt intressant faktist. Vi var där hela dagen så när vi kom hem så var skolan slut, vilket var väldigt skönt! När jag kom hem och kollade mejlen så hade jag fått mejl från min prao plats om att jag ska ringa imorgon om mer info, gissa om jag blev glad för jag ska nämligen praoa inne i stan på H&M.
Imorgon efter skolan  bär det av till vallentuna för att möta min kusin och sen fortsätta till täby för lite shopping, Jag hoppas verkligen att jag hittar några snygga jeans, de är välbehövligt. Nu ska jag ta och sortera lite bilder på min dator, det är ännu mer behövligt!

När man är på utflykt blir det många betydelsefulla och oviktiga bilder, här är några som jag tagit under dagen.



(klicka för att förstora bilderna)

Bild 1. Vi fick reflekser.
Bild 2. En bit av min sko och mi nsuper snygga refleks.
Bild 3. Haha, Jag är ingen skönhet i bygghjälm och ändå har jag tvingats bära den hela dagen.
Bild 4. hum, troligtvis min väska och en coca cola.
Bild 5. Min väska och vårt tillhåll på fabriken.
Bild 6. Lunch dax.
Bild 7. Min älskar vän Malin
Bild 8. Jag och Malin.
Bild 9. Jag var lite uttråkad.
Bild 10. Våran busschafför var ingen annan än en extraknäckande skådespelare vid namn Utas.


Jag slänger in dagens outfit också!


(klicka för att förstora bilderna)

  • Mörka jeans - H&M
  • Svart linne - Gina
  • Gul/vit mönstrad tunika - GIna
  • Bronsfärsgat halsband - GIna
  • Svart kofta - Gina

                 Hur har din dag vart?


I like her, she is beautiful!

Rachel Bilson

(klicka för att förstora bilderna)

Bilderna är från en fotografering som Rachel gjorde 2006



(klicka för att förstora bilden)

Såhär är vi inte vana att se Rachel, vad tycker ni om bilden?

he is hot!

Kuno Becker

image211




Ännu en gång har jag suttit och kollat omkring bland bloggar och kan nu konstatera följande:
Världen har drabbats av tandläkarfeber!
Det är jätte många som går till tandläkaren just nu, det stör mig!

Nu ska jag gå och göra iordning morgondagens lunch, vi ska nämligen till ett pappersbruk i hallstavik, jippie (not).
Efter "lunchfixningen" kommer jag sitt aklistrad framför reprisen av Victoria Secrets show 2007, visseligen såg jag den förra veckan men kan bara inte få nog!
Ska ni se den?


"A diamond are a girls best friend"

Hellu!
Jag kollade just runt lite i olika bloggar när jag hittade en som hade ett inlägg om smyckesshoppen cocoo så jag kikade in på cocoo och hittade massor med härliga men anorlunda smyken och blev helt enkelt tvungen att lägga in lite bilder på dom.




Här kommer ett citat, eller snarare ett rimm som jag fick i julas , jag tycker att de passar till detta inlägg.

"Allt är inte guld som glittrar heter det, men att du gör det är det ingen som inte vet, inget kan glittra ikapp med dig, men ett kompliment får du av mig"


kort kort dag

Tjoho !

Jag måste bara berätta om mitt nya schema, vi slutar 15.00 på måndagar och torsdagar, tisdagar slutar vi 13.30, onsdagar 13:10 och fredagar 14.00. jag är så nöjd med de nya tiderna, idag tog jag sovmorgon vilket gjorde att jag hade en sv lektion och en jumpalektion innan lunch och efter har jag ändast en mattelektion. Jag är just nu hemma men snart ska jag bege mig upp till gården, jag bloggar nog lite mera ikväll.
Jag slänger in en dagens också, och tyvär är bilderna väldigt suddiga men jag hoppas att ni ser något. :)
När slutar du på dagarna?



(klicka för att förstora bilderna)

  • Svart linne - H&M
  • Gråsvarta strumpbyxer - Julklapp
  • Svarta knästrumpor - MQ
  • Lång t-shirt - H&M
  • Svart kofta - Gina
  • Bronsfärgat (från början guld färgat) hjärt halsband - Gina


  • Ha en bra kväll!


    Make over

    • Haloj!
      Nu är jag äntligen hemma efter en superlång dag. Som ni som läst min blogg tidigare så var det skolstart för mig idag. Jag tyckte dagen började helt okej, men de första ja ser när jag kommer in i skåphallen är att den är ommålad och det fanns inget vackert med den färgen dom valt. De har valt en ljusturkos (mer åt de gröna hållet) färg som skar sig mot våra klar röda skåp. iövrigt har dagen vart helt okej, kul att träffa alla igen. Efter skolan bar det av till gården (våran så kallade ungdomsgård) och där höll jag till tills de stängde (vid halv sex) efter det trippade jag vidare till busen som tog mig till konfermationsmötet. Konfan var riktigt trögt, skönt att dom två timmarna är över! Idag är det inget särskilt bra på tv, så det lär väll bli en snabb dusch och sen ligge rjag nog fastklistad framför gossipgirl- ingen gör det bättre. Föresten, ni som är mina "stammisar" kanske lägger märke till att min blogg har fått en rejäl make over, vilket känns väldigt skönt. Bloggen har designas av min kära kusin Sara.
      Vad tycker ni om den nya designen?



      Denna färg har vi numera över hela skåphallen



      Man ser inte färgen på bilden så bra men om du gämför med den vita lampknappen så ser man lite iallfall :D


      image201

      Jag slänger in en dagens, jag vet att bilden är dålig men man ser ju iallafall lite.

    • Jeans - H&M
    • Tunika - H&M
    • Linne - H&M
    • Skärp - veromoda
    • Knästrumpor - H&M

    Jag är sur!

    Nu e jag förbannad, jag hade just skrivit världens blogginlägg och de bara försvann, inte bra ! Jag bloggar mer ikväll
    .
    image194
    Christina Aguilera

    Lisa, du inspererade mig till detta inlägg. tack gumman.

    Här är lite av de plagg som jag beställt ur vårens h&m katalog.



    (klicka för att förstora bilderna)


    1. Shorta - 298 kr
    2. Linne - 98 kr
    3. hotpants - 69.50 kr
    4. shorts - 198 kr
    5. Linne - 79.50 kr
    6. blus - 198 kr

    Så här ser kläderna ut i katalogen.

    (klicka för att förstora bilderna)


    Jag Har några absoluta favorit bloggar som jag skulle vilja dela med mig av, här kommer dom.

    gossiipgirl.blogg.se
    rebeccaf.blogg.se
    ainariel.blogg.se
    scharadenrara.blogg.se
    joojj.blogg.se
    ellinorak.blogg.se
    voluume.blogg.se


    Ha en bra kväll!





    Lista

    Jag kommer från: Sverige
    jag är just nu: Lättad
    hur gammal är du: är nu inne på upploppet av mitt fjortonde år. (15 i maj)
    tycker du om någon just nu: nej
    om sex månader: Ja, då är det sommar. Har jag tur ligger jag på en solig strand.
    jag samlar på: Inget
    gröna eller röda äppeln: det beror på , oftas röda.
    vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen, jag håller det för mig själv.
    gillar du golf: nej, det är inget för mig.
    vilken tid gick du upp idag: 10.00
    har du sovit i din egna säng inatt: yes
    har du strumpor på dig nu: ja, men dom är inte snygga.
    hur svarar du i telefon: Hallå
    är du ensam nu: Jao.
    Vad ska du göra ikväll? titta på tv, käka riesen och ta det almänt lugnt inför skolstarten imorgon.
    vad ska du göra imorgon: Skola,
    var vill du bo när du blir stor: Jag vet inte riktigt,
    är det okej att gråta: Absolut
    när grät du senast: Jag kommer inte ihåg. 
    vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren och våren.
    laddar du ner musik och film från Internet: nej, aldrig.
    vad skulle du göra om du vann en miljon:  spara och shoppa :)
    bär du glasögon eller linser: Nej
    tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
    när går du upp ur sängen typ en helg morgon: 11- 12 :P
    har du piercing: Nope,
    vill du gifta dig:  Ja .
    vill du ha barn: Ja.Men inte på ett bra tag.
    solar du ofta: när det är varmt, men ja tycker att de e tråkigt att ligga still så länge..
    är du bra på att laga mat: nja, sisodära.
    gillar du att dansa: Ja! Jag dansar väldigt ofta.
    är du flygrädd: Nej, inte särskilt.
    hur vig är du: ganska vig, mellan 1 och 10, 7.
    vad dricker du helst när du är törstig: vatten.
    vilken är din favorit glass: choklad
    tror du på ett liv efter:  Vet inte, jag hoppas på det.
    vad äter du helst när du ser på film: chips
    lever dina föräldrar tillsammans: nej.
    är du morgon eller kvälls människa: både och.
    vilken ögonfärg har du: Grön-gul.
    vilken hår färg har du natuligt: Blond.
    vilka hår färger har du haft: Blond, brun, rött.
    har du någon gång gråtit dej till sömns: ja det har hännt, under 2007 faktist.
    biter du på naglarna: Nej
    är du beroende av något: nej.
    röker du: Nej .
    hur ofta tränar/motionerar du: i stort sätt varje dag.
    Senaste låt du hörde: ingenaning om vad den heter.
    vad gör du på helgerna: Är med vänner och tränar.
    brukar du bädda sängen: japp, varje dag.
    hur många timmar sover du på en natt: melllan 6 och 10 timmar.
    senaste bok: gossipgirl, den sjätte.
    har du kysst någon under den senaste veckan: Nej
    vad var det senaste du sa: oj, kommer inte ihåg.
    önskar du att du bodde någon annanstans:Ibland
    vem kramande du senast: mamma.
    saknar du någon nu: Japp
    hur många lampor har du i ditt rum: åtta.
    vem ringde dig senast: agnes , min syster.
    gillar du att slåss: haha , ibland.
    var du glad igår: Ja, hyfsat.
    vad är din favoritfärg: jag ha ringen favorit..
    sminkar du dig: yes.
    känner du dej värdelös: ibland så.
    brukar du tänka på självmord: Nej, aldrig !!!!!!

    Den sista måndagen utan skola på ett tag

    Hej Världen!
    Nu har jag gjort det igen, jag har helt enkelt helt glömt bort att blogga (sorligt som de låter så är det faktist sannt). Jag har haft en skön helg utan datorn så det var nästan värt det. Idag har jag haft en riktigt lugn dag, Jag har haft huset helt för mig själv och legat och kollat på tv, den mesta av tiden kollade jag på känndis kanalen (eller hur man ska beskriva den) "E". På "E" går en utav mina favorit serier, "Keeping up with the Kardashians"´(se bilder nedan) ,och jag hade så tur igår när det visades flera avsnitt irad. Idag har jag också flyttat mellan min mamma och pappa (vilket jag gör varje måndag) och som vanligt så är det kul att komma till den man inte bott med men jobbigt att flytta. Jag blev så stolt över mig själv när jag redan packat upp alla saken, ibland kan det gå flera dagar innan ja gör det.

    Jag har blandade kännslor inför morgondagens skolstart, de skla bli kul att träffa alla igen, men tråkigt att börja skolan. Jag har också lite ångest över att jag inte har pluggat något under lovet. nu ska jag gå och kolla på dom sista avsnitten på säsong 3 av the OC.


    Kourtney, Kim, Den älsta delen av familjen Kardashian, Khloe , Kendall & Kylie

    Är det någon annan som följer serien?

    Jessica, bejbi kom hem nu!

    Hej hej!
    Jag har varit en riktigt dålig bloggare, ingen bra start på det nya året. Men det har också på ett sätt vart väldigt skönt att inte känna sig beroende (ni vet den där kännslan; Jag MÅSTE blogga nu). Hela veckan har jag bara tagit det lugnt, shoppat och träffat släkt & vänner. Efter ett misslyckat försök att vända dygnet rätt så ger jag upp, det lär bli som efter alla andra lov, jag lär inte vända dygnet innan skolan börjar och därför gå omkring som en trött zombi hela första veckan. Jag känner inte för att skriva något längre inlägg, därför slänger jag in en lista.

    Dagens klädsel: Mörka  jeans, svart linne och mörkblå kofta.
    accesoarer: örhängen- guldfynd & Halsband bronsfärgat stort hjärta- gina.
    Dagens frilla: Som vanligt fast på någotsätt bättre.
    Dagens smink: De vanliga.
    Dagens bästa: Umgås med farföräldrar.
    Och sämsta: Jätte förskyld, inte kul.
    Dagens köp: Bara mat (som ja inte ens betalade själv xD)
    Dagens sysselsättning: middag hos farföräldrar.
    Dagens längtan: Jessica, som har vart på gran canaria i en vecka imorgon.
    Dagens låt: "snälla Anna jag ber dig"
    Dagens humör: normalt, lite seegt.

    Ha en bra dag!

    RSS 2.0