Mjölkpaket

In Jessicas As. är as taggad på malta, åker om sjuuuuu dagar :D Btw, Jag ska på bio , de ska inte du , lalalalalalalalalalalalalalalaal !

Update

Sittingin the mediatek with Jessica. Skrattaråt en viss persons blogg :D Förövrigt saknarjag min man som ligger hemma och är sjuk. Jagär rätt förbannad på nelly.com, min bikini har inte kommit än :O Jag beställde den för typ en vecka sen minst och den skulle komma efter två dagar, in my assss!


:)

HeJ :)
I går va jag och shoppade med Mamma och Agge i Täby c :) Med mig hem fick jag fem par strumpbyxor, leggings, en t-shirt , ett par höga shorts och ett par sneakers :) Vi skulle också kolla på min brorsas match men mesen  vred till knät (igen) så vi va tvungna att kolla på en match utan honom i, inte kul. PÅ kvällen va de earth hour och vi va som vanligt rätt sena med middagen så jag kan ta och medela att man knappt såg va det var som man stoppade in i munnen :P Sen blev de ofc robbinson ! Jag va trött för att Herman och Jag vakna vid sex på morgonen så jag slocknade rätt tidigt på kvällen. I dag har jag gjort en packlista till malta, en vecka kvar nu :D Herman har vart duktig och packat hela väska, ett riktigt packproffs. Som vanligt så har jag säkert för mkt kläder med mig, men det skiter jag i :D Neeeeiii nu orkar ja inte skriva mer :P Pusssss

I'm not gonna write you a love song

Hei :)
I dag har jag haft NP i engelska, gick nog bra hoppas jag! Efter det så va det lite slöjd sen dans och so. Efter skolan har jag dansat  inför cabareten, är as taggad! :D:D:D I kväll ska jag träna med mitt lag för första gången på typ två veckor, ska bli kul. Fast tyvär tror jag att sjukommen är påväg tillbaka, har as ont i halsen :S aja, det löser sig :) *happyface*

:)


Fanny är bäst, ingen protest.

Määäääää

Han är hemma :D! Nu när mitt liv är tillbaka så kanske det blir lite dåligt på bloggfronten, sorry ! Jag ska göra comeback on the fotball plan today, så även de  lär ta en del tid ;) Och en sista sak, Jag är trött. (Fett seriöst inlägg) :D

Egotripping - JAG VILL HA TILLBAKA MITT HÅR :O



Dancefied

Hei everybody!
I dag har det varit vår ute, såååå skönt! Jag längtar ihjäl mig till våren kommer igång på riktigt! Dagen började med en as slapp morgon, hann till och med kolla på tv lite (väldigt ovanligt). Sen till skolan och dans i en timme (I<3dance) efter det slöjd fast jag fick inget alls gjort, va alldeles för taggad på dansen för att orka bry mig. Sen blev det lite so, lite lunch och lite no. Efter skolan blev det åter igen dans, ja vi är dansomaner! Sen skrev jag och Becca klart cabaret manuset. Cabareten kommer att äga i år, den är planerad att vara någon dag vecka 18, håll ögonen öppna, ni vill ju inte missa den, eller hur?

Känner att jag har vart dålig på att lägga in bilder när jag bloggar. Mitt dåliga samvete har hunnit ikapp mig, därför lägger jag in lite random bilder nu :)

Linn och Simon gillar att gosa ;)

Lisas snygga biiiil

Malta outfit, taggad!

J.ramström

Petra "lukas podliski" sundqvist

:)

Lekit.

Soon my baby will be home agin!

Haloj mina trogna läsare :)
I morse var det faktiskt inte ens jobbigt att gå upp, väldigt skönt iaf! Jag åkte med min far ner till vårdcentralen för att kolla upp hur jag mår egentligen. Fick göra ekg och ta blodprover, inte så farligt tycker ni men tanten stack fel fera gånger så jag kom hem med två sår i armarna ochväldigt mycket smärta! Kom tillbaka till skolan vid typ elva, resten av dagen gick rätt fort. Efter skolan stannade jag kvar i två timmar och lärde mig danserna till våran cabaret, de kommer att bli grymt! HAr verklgen saknat att dansa! nu ska jag kolla lite på tv:n :) Puss på er!

P.S Bara två dagar kvar snart !

FY FAN !

Har tagit blodprov i båda armarna, AJ!

Jag saknar mitt hjärta.

HUR ORKAR MÄNNISKORNA?! Jag fattar inte hur folk orkar gå upp på morgonen och ställa sig framför spegeln för att sminka sig och fxa håret, bara för en vanlig skoldag? hur orkar ni? jag sminkar mig knappt alls längre. Va tror ni, har jag blivit för bekväm i mig själv? borde jag börja fixa mig igen? Man mår ju inte så jätte bra av att komma till skolan och alla är taggade till 1000 och jag kommer där och ser ut som jag fortfarande sover. Dags att rycka upp mig!


BTW, Jag lider med sara som sitter hemma och gör sina gymnasie prov. Lycka till sötis!

NU ÄR DEN MIN! :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 


Hermis <3

Hei :)
Gud va jag har blivit lat med bloggandet, men så kan det tyvär vara ibland! Jag räknar dagarna till Herman kommer hem, om man inte räknar idag så är det bara tre dagar kvar, jag längtar! :D Jag har tränat fast jag är sjuk, vilket inte är bra alls, så nu ska jag äntligen till farbror doktorn i morgonbiti. Vill börja träna igen, måste ju vara i bikiform om bara ett pa veckor, kanske inte världens bäst tajming!

I dag har jag inte gjort något särskilt alls, bara vart i skolan och sen har jag lekt duktig sorasyster och hjälp Agge med hennes läxa och lite sånt. För att dagarna ska gå fort nu så måste jag hitta på något att fördriva tiden med så imorgon ska jafg stanna kvar i skolan och öva på dansen till cabareten och sen t.o.m stanna lite extra länge ;) På onsdag så har jag utvecklingssamtal (suck) och innan de ska jag försöka få manuset till cabareten klart, upptagen tjej ;) I fredags hittade ja en fin bikni på nelly.com som jag vill ha, när jag skulle beställa dagen efter var den slut , men nu har de fyllt på så när mamma kommer hem ska jag nog beställa mig en :D
Pusssssss



 

Ensam i tolv långa dagar

Hei :D
Today i have had a nationelltprov in english, or i have had two. Som ni kan gissa er till så gick de inte toppen men iaf helt okej, känner mig rätt säker. Dagens eller snarare veckans ord är trötthet. Jag är ständigt trött, somnad vid åtta igår och är endå lika trött :S I dag jobbade vi även lite på cabaren, jag ska tydligen bli lebb på scenen, väldigt intressant, men min brud är snygg så det blir nog toppen! Jag har kommit på en sak, jag vet inte vad man gör på kvällarna när man inte har en pojkvän, jag har glömt bort hur man gör! Men mannen min kommer snart hem (seven days left, gissa om jag längtar?!)
nei nu ska jag försöka ta reda på va agge håller på med, vi är nämligen ensamma ikväll så någon måste ju hålla kol på henne ;) See yah!


Annika är proffs(inget samband med inlägget xD)

hej alla glasflaskor :)
Ligger just nu, alldeles svettig och dann, i Daneby säng. Chilar(som savvas säger) lite. Idag har vi spelat fotbolls DM i skapäng, en håla. Vi vann två, 1.a med 0-1 2.a med 6-0 och förlorade sista med 0-2, så kan det gå! Men jag ä inte bitter! Eller lite bitter är jag för att min man har rymt på semester till Marocco, kul för honom, mindre kul för mig. Yesterday my mother, I and  my little sister kollade in the H&M katalog och beställde lite trevliga sommar saker till MAlta :D (för er som inte vet det ska jag till malta på påsklovet). Nei, gud va jag längtar tils hermmis kommer hem, han kommer antagligen bli brún som en pepparkaka :D

'

Fem månader.

RSS 2.0